Du är här

Personlig Assistent

Ett värdefullt och omväxlande arbete

Du som är personlig assistent har ett fantastiskt, värdefullt, omväxlande och viktigt arbete. Det är du som är grunden till hela vår verksamhet och som kan ge våra kunder den omsorg de behöver.

Det är du som fixar och trixar och hjälper till med det som den som behöver assistans inte kan göra själv. Du städar, lagar mat, bakar, åker på utflykt, äter på restaurang, går och bowlar, fiskar, diskar, spelar spel och umgås med din kund.

Du kan också vara involverad i kundens familj och vänner, eftersom behovet av personlig assistans inte slutar när en anhörig eller vän kommer på besök. Många kunder bor även hemma hos sina föräldrar så det finns fler att ta hänsyn till i arbetet.

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt fantastiska gäng och arbeta som personlig assistent? Kontakta oss redan idag.

Se din lönespec
Tidrapport
Intranät