Du är här

Personlig assistent

Ett värdefullt och omväxlande arbete

Du som är personlig assistent har ett fantastiskt, värdefullt, omväxlande och viktigt arbete. Det är du som är grunden till hela vår verksamhet och som kan ge våra kunder den omsorg de behöver.

Det är du som fixar och trixar och hjälper till med det som den som behöver assistans inte kan göra själv. Du städar, lagar mat, bakar, åker på utflykt, äter på restaurang, går och bowlar, fiskar, diskar, spelar spel och umgås med din kund.

Du kan också vara involverad i kundens familj och vänner, eftersom behovet av personlig assistans inte slutar när en anhörig eller vän kommer på besök. Många kunder bor även hemma hos sina föräldrar så det finns fler att ta hänsyn till i arbetet.

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt fantastiska gäng och arbeta som personlig assistent? Kontakta oss redan idag.

Se din lönespec
Tidrapport
Intranät

Personalförmåner

Som arbetsgivare söker vi hela tiden samarbetsformer som kan gynna dig som medarbetare. Ibland lyckas vi göra fördelaktiga avtal och ibland är det Vi Omsorg som står för fiolerna. Det viktiga är att vi kan ge mervärde för så många som möjligt. Med personalkortet blir det enklare att hantera dina rabatter. Här nedan ser du vilka förmåner Du har just nu.

Aktuella förmåner
 

Preem
Ansök om Preem MasterCard och få rabatt på drivmedel. Du får alltid 30 öre rabatt/liter på både diesel och bensin. Det gäller både på bemannad och automatstation (ordinarie rabatt är 25 öre rabatt/liter på bemannad station och 10 öre rabatt/liter på automatstation). Du får dessutom 10% rabatt på motorsmörjmedel och bilkem. Rabatten gäller på det s.k. Stolppriset, dvs det pris som visas på stationen. 

Skriv ut dokumentet nedan, fyll i och skicka till Preem. Adressen står i dokumentet. 
Kontakta Preem MasterCards kundservice vid frågor: 0476 – 58 71 40 

Hämta ansökningsdokument

Ink club
Du får 10 % rabatt på originalprodukter och 20 % rabatt på de miljövänliga återfyllda patronerna. Följ länken för att ta del av vår kampanj hos InkClub 
www.inkclub.com/purch.


Vasaloppet
Vi Omsorg sponsrar din medverkan i Vasaloppet. Som medarbetare får du därför 20 % rabatt på ett valfritt lopp under året. Rabatten ges vid anmälan med en rabattkod som du får på kontoret.


Gesundaberget
Med personalkortet får medarbetare (och eventuell medföljande kund) 10 % rabatt på maten i Toppstugan.
(Som assistent åker man gratis i liften tillsammans med betalande kund.)


Mora Bowling
Ger dig som innehavare av personalkortet gratis spel samt 20 % rabatt på mat i bowlinghallen. (Har du med din kund spelar den också gratis.) 


KAIS Mora
Till varje hemmamatch har vi 20 st fribiljetter som bokas och hämtas på kontoret. (Eventuell medföljande kund har också gratis inträde.)